Egyedülálló, speciális szolgáltatásunk keretében biztosítjuk honlapjának karbantartását, működtetését. Napi szinten, akár óránként frissítjük, bővítjük oldalát, a rendelkezésre állás gyakorlatilag folyamatos. Mindezt elérhető áron.

 

Szoftverfejlesztés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Szoftvereinken keresztül kínálunk megoldást az üzleti és a magán életben jelentkezo problémákra. Cégünk szoftverfejlesztési metodikája a pontos feladat meghatározás után, a tervezés, programozás, fejlesztés, telepítés, oktatás és végül a szoftverkövetésból áll.

A felhasználók sokszor elfelejtik, hogy nem ők vannak az informatikáért, hanem az informatikai rendszereknek kell olyan megoldásokat nyújtaniuk, melyek akár a munkát, akár a mindennapi feladatokat megkönnyítik.

Az egyedi szoftverfejlesztést igénylők a mai napig gyakran tapasztalják, hogy a szoftverfejlesztési munka elhúzódik, a költség és határidő kereteket a projektek túllépik, az elkészülő alkalmazások pedig sokszor nem elégítik ki az előzetesen kitűzött célokat.

Az egyedi szoftverfejlesztési projektek sikerének kulcsa az alkalmazott módszertan és annak betartása, a kiemelkedő projektvezetés.

Különféle szoftverek, programok, megkönnyítik a vezetés életét, mind a termelés, mind a pénzügyek, logisztika, ügyfélkapcsolatok területén. Célunk a megrendelők egyedi igényeinek teljes körű kiszolgálása, és olyan szoftverek fejlesztéseinek megvalósítása, melyek a megrendelő igényeit figyelembe véve annak munkavégzését gyorsítják, teljesítményét növelik, egyértelműen kezelhető és a felhasználók számára világosan átlátható legyen.

 

 

Üzemeltetés

Kis- és közepes vállalatoknál illetve egyéni vállalkozóknál gyakran jelentkező probléma a cég informatikai rendszerének karbantartása, fejlesztése, valamint a felhasználóknál jelentkező informatikai jellegű problémák megoldása. Külső informatikai szolgáltató alkalmazásának köszönhetően lekerül a teher a cég vezetőinek válláról, nem kell több időt rászánni az informatikával kapcsolatos problémák megoldására, így a döntéshozók a vállalat fő tevékenységére tudnak koncentrálni. Ráadásul informatikai rendszer folyamatos rendelkezésre állásának biztosításával a vállalat alkalmazottainak munkavégzése is hatékonyabbá válik. Akár napi közreműködést igénylő üzemeltetői és rendszergazdai feladatok ellátásával együtt biztonságos és költséghatékony megoldást kínálunk akár teljes informatikai rendszerük üzemeltetésére és karbantartására.