Egyedülálló, speciális szolgáltatásunk keretében biztosítjuk honlapjának karbantartását, működtetését. Napi szinten, akár óránként frissítjük, bővítjük oldalát, a rendelkezésre állás gyakorlatilag folyamatos. Mindezt elérhető áron.

 

Karbantartás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Cégünk számítógép-karbantartási szolgáltatása teljes körű megoldást kínál azok számára, akik számítógépeik és számítógépes hálózatuk menedzselését egy megbízható partnerrel szeretnék megoldani. Milyen előnyöket szerezhet cége akkor, ha számítástechnikai rendszerének karbantartását kiszervezi (outsourcing)?

 

  • Elkerüli egy rendszergazda felvételét, így megspórolhat havi 2-300 ezer Ft-ot
  • Csak annyi időt fizet, amennyit valóban számítógépeinek karbantartásával töltünk
  • Gondoskodunk gépei alkatrészellátásáról
  • Igény szerint gondoskodunk új gépeinek beszerzéséről
  • A garanciát mindig a helyszínen biztosítjuk
  • Gondoskodunk a naprakész vírusvédelemről

 

Mint bármilyen beruházás, számítógépe is folyamatos törődést és karbantartást igényel. Az alapos karbantartás révén a hibák megelőzhetők, a javítás költségei megtakaríthatóak.

A karbantartási tevékenység minőségének jó mércéje az általános berendezéshatékonyság mutatója, amely három tényezőn alapul: a rendelkezésre álláson, a teljesítményfaktoron és a minőségi faktoron.

"A gépeknek lelkük van. Ha gondosan figyelsz rájuk, meghálálják."

 

 

Üzemeltetés

Kis- és közepes vállalatoknál illetve egyéni vállalkozóknál gyakran jelentkező probléma a cég informatikai rendszerének karbantartása, fejlesztése, valamint a felhasználóknál jelentkező informatikai jellegű problémák megoldása. Külső informatikai szolgáltató alkalmazásának köszönhetően lekerül a teher a cég vezetőinek válláról, nem kell több időt rászánni az informatikával kapcsolatos problémák megoldására, így a döntéshozók a vállalat fő tevékenységére tudnak koncentrálni. Ráadásul informatikai rendszer folyamatos rendelkezésre állásának biztosításával a vállalat alkalmazottainak munkavégzése is hatékonyabbá válik. Akár napi közreműködést igénylő üzemeltetői és rendszergazdai feladatok ellátásával együtt biztonságos és költséghatékony megoldást kínálunk akár teljes informatikai rendszerük üzemeltetésére és karbantartására.