Egyedülálló, speciális szolgáltatásunk keretében biztosítjuk honlapjának karbantartását, működtetését. Napi szinten, akár óránként frissítjük, bővítjük oldalát, a rendelkezésre állás gyakorlatilag folyamatos. Mindezt elérhető áron.

 

Hálózattervezés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Vállaljuk számítógépes hálózatok üzemeltetését és felügyeletét. Szakembereink egy teljes körű felmérés után minden hónapban átvizsgálják számítógép-hálózatát és megelőző karbantartást végeznek. Amennyiben előre nem látott meghibásodás történik, a szerződésben foglalt időn belül megkezdik a hibalehárítást, legyen az szoftveres vagy hardveres probléma. Erre egyre inkább szükség van, hiszen a fejlett üzletmenethez elengedhetetlenül fontos minden cégnél egy korszerű számítógépes hálózat zökkenőmentes működése.

Az üzleti folyamatok feltérképezése, a pontos igények és a muszaki specifikáció meghatározása után a következo fontos lépés egy rendszer megvalósítása során a tervezés fázisa.A tervezést mindenképpen ügyfelünkkel közösen kialakított konkrét muszaki igények ill. specifikáció alapján végezzük.

Konkrét szempontrendszer hiányában a tervezés elsoleges szempontjainak a biztonságot, a kezelhetoséget, a bovíthetoséget és a rendszer értékállóságát tekintjük.

Tervezés során figyelembe vesszük a szakma vonatkozó nemzeti vagy nemzetközi ajánlásait és törvényi eloírásait.

A tervezés többlépcsos folyamat. Célja, hogy olyan, a kor igényeihez leginkább megfelelo rendszert alakítsunk ki, mely a várhatóan megfelel a jelen és jövobeli informatikai és vállalati igényeknek.

A tervezés tartalmazza:

  • felmérést
  • a hálózat logikai és fizikai térképét
  • vizuális tervet
  • műszaki tervet
  • aktív hálózati elemek leltárát
  • az eszközök kihasználtságát (méretezés)
  • kivitelezési költségterveket
  • a kivitelezés ütemtervét

 

 

Üzemeltetés

Kis- és közepes vállalatoknál illetve egyéni vállalkozóknál gyakran jelentkező probléma a cég informatikai rendszerének karbantartása, fejlesztése, valamint a felhasználóknál jelentkező informatikai jellegű problémák megoldása. Külső informatikai szolgáltató alkalmazásának köszönhetően lekerül a teher a cég vezetőinek válláról, nem kell több időt rászánni az informatikával kapcsolatos problémák megoldására, így a döntéshozók a vállalat fő tevékenységére tudnak koncentrálni. Ráadásul informatikai rendszer folyamatos rendelkezésre állásának biztosításával a vállalat alkalmazottainak munkavégzése is hatékonyabbá válik. Akár napi közreműködést igénylő üzemeltetői és rendszergazdai feladatok ellátásával együtt biztonságos és költséghatékony megoldást kínálunk akár teljes informatikai rendszerük üzemeltetésére és karbantartására.